Om u een impressie te geven van onze werkzaamheden volgt hieronder een overzicht van enkele van onze producties zodat u een beeld krijg wat we voor u kunnen betekenen.

totaal_vokaal_west"Een van de betere korenfestivals van Nederland waar ook de koren die in de finale van korenslag hebben gestaan acte de présence geven. Wij van DSP zijn er trots op dat we keer op keer op zo’n dag wel 25 van deze geweldige koren mogen versterken.

nijmeegs_amusements_orkestEen geweldige "amateur" Bigband onder leiding van Louis van de Waarsenburg die jaar na jaar meerdere dagen lang een spetterende show met ieder jaar een ander thema in het Mozaïek Theater te Wijchen weten te verzorgen. Deze shows hebben in de afgelopen jaren onder zijn leiding een steeds professioneler karakter gekregen. DSP verleent met veel plezier de laatste jaren zijn medewerking aan deze avondvullende shows die iedere keer weer een verrassing zijn.

explosion_rockets_2"De beste ROCK 'n' ROLL band van de Lage Landen" aldus Peter Verbruggen, Voorzitter ElvisMatters, de Nederlandse Elvis Presley fanclub. Deze onvervalste ROCK 'n' ROLL muziek laat DSP -haast wekelijks- klinken zoals ROCK 'n' ROLL bedoeld is.