DSP werkt met kwalitatief hoogwaardige apparatuur zoals meerdere digitale mengtafels waarmee we in ruime mate voldoen aan de eisen die de band logischerwijs stelt. En terecht; een optreden kan pas geslaagd genoemd worden als het geluid optimaal is. Wij kunnen de complete FOH verzorgen, evenals de belichting in samenwerking met een van onze lichtspecialisten.

Bij de koren die in Nederland aan de top staan komt het zeker ook op de kwaliteiten van de technicus aan. De juiste balans is cruciaal vooral bij de korenfestivals in competitieverband. Met de juiste (rustige) verlichting kunnen we de sfeer verder aankleden.

Bij theater- en toneelproducties komt vaak meer kijken dan men op het eerste gezicht denkt. Een goede voorbereiding is onontbeerlijk voor een goede voorstelling. Daarom staan we graag met adviezen en de nodige jaren ervaring voor u klaar.

Kwaliteit en betrouwbaarheid van alle faciliteiten zijn 2 belangrijke peilers bij presentaties en vergaderingen. Alles moet optimaal geregeld zijn en de klankweergave moet perfect verstaanbaar zijn. Met de juiste luidspeaker- en microfoonkeuze kunnen wij u hierin perfect voorzien.

Evenementen hebben vaak een gevarieerde line-up van artiesten, bands, koren. Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van diverse geluids- en eventueel ook lichtfaciliteiten voor zo'n evenement. We kunnen de monitoring voor onze rekening nemen en uiteraard de complete Front of House verzorgen.

Zo kunt u een vlekkeloos verloop van uw evenement en een goed geluid met een gerust hart aan ons team van bekwame technici overlaten.

VisitekaartjelogoTenTkl